Politică de confidențialitate

Cine suntem? Ce facem?
FLYPROMO.RO  este un site de tip blog dedicat promoțiilor la bilete de avion, știrilor privind angajările în aviație și promovarea biletelor de avion cu prețuri accesibile sau mici.

Ce date colectăm? De ce le colectăm?
Singurele date pe care noi le colectăm sunt datele oferite de terțe părți ca de exemplu Google Analytics, Facebook și WP Statistics prin intermediul fișierelor de tip cookies. Acestea practic ne oferă statistici cu tipul de utilizatori ne referim aici la vârsta, interesele, frecvența cu care aceștia ne vizitează site-ul.
Colectăm aceste date pentru a vă oferi o experiență cât mai plăcută atunci când ne vizitați site-ul și bineînțeles pentru a ști ce alte oferte să vă oferim.

De la cine obținem aceste date?
Datele le obținem de la terțe părți ca de exemplu: Google Analytics, Facebook și WP Statistics.
Ce poți face dacă nu îți dorești să colectăm date prin intermediul terțelor părți?
Dacă nu dorești să colectăm date despre tine atunci poți dezactiva opțiunea de salvare a fișierelor de tip cookie din meniul ,,Preferințe’’, această opțiune o poți regăsi pe orice Browser ca de exemplu: Google Chrome, Internet Explorer, Firefox.

Ce legislație respectăm?
Respectăm Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din data de 27 aprilie 2016 privind Protecția Persoanelor Fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date.