A. DEFINIȚII

FLYPROMO.RO este un site dedicat promoțiilor la bilete de avion, știrilor privind angajările în aviație și promovarea biletelor de avion cu prețuri accesibile sau mici.

Utilizator este acea persoană cu vârstă de peste 18 ani care accesează site-ul flypromo.ro cu scopul de a se informa sau de a afla știri cu privire la subiectele expuse mai sus.

FLYJOBS – reprezintă acea secțiune din cadrul site-ului flypromo.ro prin intermediul căreia sunt puse la dispoziție utilizatorului informații cu privire la angajări din aviație.

YOUFLY – BILETE DE AVION – reprezintă acea secțiune din cadrul site-ului flypromo.ro prin intermediul căreia sunt puse la dispoziție utilizatorului informații cu privire la prețurile avantajoase privind biletele de avion, în anumite perioade.

PROMOȚII – reprezintă acea secțiune din cadrul site-ului flypromo.ro prin intermediul căreia sunt puse la dispoziție utilizatorului informații cu privire la promoțiile pe care le au într-o anumită perioadă de timp bine definită, anumite companii aeriene.

FLYTRIPS – reprezintă acea secțiune din cadrul site-ului flypromo.ro prin intermediul căreia sunt puse la dispoziție utilizatorului informații cu privire la excursii de tip do it yourself (DIY). Flypromo.ro pune la dispoziție utilizatorului prin intermediul secțiunii FLYTRIPS informații cu privire la organizarea unei excursii pe cont propriu ce are în vedere rezervarea biletului de avion, precum și a cazării în destinația respectivă. 

B. LIMITAREA RĂSPUNDERII CA URMARE A FOLOSIRII SITE-ULUI FLYPROMO.RO

• FLYPROMO.RO nu este răspunzător de schimbarea orarului de zbor ce aparține companiilor de zbor recomandate prin intermediul articolelor, pe care utilizatorul le poate citi în cadrul prezentului site.

• FLYPROMO.RO nu este răspunzător de orice pierdere financiară pe care o poate suferi utilizatorul cauzată de rezervarea unui bilet de avion recomandată prin intermediul articolelor, pe care utilizatorul le poate citi în cadrul prezentului site.

• FLYPROMO.RO nu este răspunzător de orice pierdere financiară pe care o poate suferi utilizatorul cauzată de rezervarea unei cazări prin intermediul articolelor, pe care utilizatorul le poate citi în cadrul prezentului site.

• FLYPROMO.RO nu este răspunzător de orice pierdere financiară pe care o poate suferi utilizatorul cauzată de orice modificare a tarifelor prezentate prin intermediul articolelor din cadrul prezentului site. Modificările de tarife privind biletele de avion sau cazările propuse de flypromo.ro pot surveni la orice moment, deși în cadrul site-ului au fost prezentate tarifele în timp real.

• FLYPROMO.RO nu este răspunzător de orice eveniment de forță majoră pe care îl poate suferi utilizatorul ca urmare a recomandărilor propuse prin intermediul articolelor și anume: evenimente naturale (incendii, cutremure, inundații epidemii), evenimente sociale (acte de terorism, războaie, greve).

C. OBLIGAȚIILE UTILIZATORULUI

Utilizatorul se obligă ca prin folosirea site-ului flypromo.ro să nu reproducă sau să folosească materialele prezentate pe prezentul site, fără acordul administratorului site-ului sau fără a solicita acordul în acest sens.

D. Prin folosirea site-ului flypromo.ro sunteți de acord cu termenii și condițiile așa cum au fost prezentate la punctele A, B, C.